Dochters Frans Duijts veel verdriet van huwelijkscrisis ouders

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Frans Duijts kwam in 2015 groot in het nieuws toen hij zoenend gefotografeerd werd met een andere vrouw dan zijn Marloes. De zanger vertelt nu dat Marloes hem wel weer vertrouwt, maar dat dat lang duurde.

Ruzie

,,Daar is toch wel een jaartje overheen gegaan, en bij de kinderen misschien nog wel langer”, zegt Frans tegen Story. ,,Als Marloes en ik woorden met elkaar hadden, vroeg altijd wel een van de meiden of we misschien ruzie aan het maken waren omdat ik had gekust met die andere vrouw en of we alsnog gingen scheiden.” Gelukkig blijven Frans en zijn vrouw hun dochters vertellen dat het echt goed tussen hen gaat, ondanks een ruzie op z’n tijd. ,,Wij zijn intussen 23 jaar samen en natuurlijk vliegen ook hier de borden weleens door de kamer. Maar gelukkig beseffen we inmiddels allebei ook dat het gras aan de overkant niet per se altijd groener is.”

Kus

Over het incident dat in 2015 plaatsvond kan Frans kort zijn: ,,Ik zat in de tv-uitzending van de reünie, waarin ik na twintig aar een vrouw terugzag met wie ik destijds iets had. Bij het afscheid heb ik haar een kus op de mond gegeven. Meer is er echt niet gebeurd.”

Ondanks dat het alleen een kus was, werd het verhaal toch groot in RTL Boulevard behandeld. Verschrikkelijk voor Frans, maar vooral zijn dochters: ,,Nog voor de uitzending op de buis was, heb ik tijdens het avondeten met tranen in mijn ogen en spijt in elke vezel van mijn lichaam alles eerlijk aan onze meiden opgebiecht. Ze waren heel kwaad en ik moest wel honderd keer beloven dat ik het nooit meer zou doen.”

De huwelijkscrisis van Frans en Marloes heeft positieve gevolgen gehad: ,,We zijn gelukkiger dan ooit. We hebben beseft dat we af en toe echt tijd moeten maken voor elkaar.”

Tags

DOCHTERSFRANS DUIJTSKINDERENKUSVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck