Documentaire Merel Westrik over #FreeBritney-beweging

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Een droom ging voor zangeres Britney Spears in vervulling toen zij eindelijk onder het juk van haar vader vandaan kwam. De zangeres werd gesteund door een beweging die streed voor haar vrijheid. Merel Westrik maakte een film over die beweging…

De #FreeBritney-beweging steunde zangeres Britney Spears in haar strijd om weer over haar eigen leven te beschikken. De zangeres was tussen 2008 en vorige maand onder curatele geplaatst nadat zij in het openbaar een aantal malen excentriek gedrag had vertoond. Haar vader was één van de curatoren. Britney Spears zegt dat het conservatorschap haar meer kwaad dan goed heeft gedaan. Ook toont ze zich dankbaar tegenover de #FreeBritney-beweging: ,,De FreeBritney-beweging heeft mijn leven gered.”

Dik en dun gesteund

Presentatrice Merel Westrik is geïnteresseerd in de beweging die de zangeres door dik en dun heeft gesteund en is daarom afgereisd naar de Verenigde Staten van Amerika om het onder het oog van de camera te onderzoeken. Net5 noemt de documentaire een verhaal over de kracht van social media. Tijdens de documentaire praat Westrik met fans van Britney Spears en komieken Tess Barker en Babs Grey. Ook Domien Verschuuren heeft een rolletje, hij is groot fan van de zangeres. De documentaire wordt op 20 januari uitgezonden op Net5.

Tags

BRITNEY SPEARSDOCUMENTAIREFILMMEREL WESTRIKNET5

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck