Dorp fluistert: ‘Zoon boer Geert uit huis door BZV-vrouw’

Geert Mooren BZV
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De liefde vinden: dat willen de boeren die meedoen aan Boer zoekt Vrouw. Helaas is de familie van de verliefde boer niet altijd blij met de nieuwe man of vrouw in het leven en dat lijkt nu ook te gelden voor de familie van boer Geert. In weekblad Story staat dat zoon Remco uit huis is gegaan en dat zijn nieuwe vriendin de reden kan zijn.

Verhuizing eerder dan gepland

De zoon (21) van boer Geert, die in het Brabantse Oeffelt woon, is net ver weg verhuisd. Zo’n één kilometer verderop zou hij naartoe zijn gegaan. De woning waar hij nu verblijft was al van zijn vader en ligt aan zijn erf, maar werd alleen als werklocatie gebruikt. De verhuizing stond volgens het weekblad al gepland maar omwoners vertelden dat hij eerder zijn spullen heeft gepakt. ,,Maar nu zijn vader een vriendin heeft, heeft Remco de verhuizing naar voren gehaald”, vertelden omwonenden.

Hoewel de boer een contract heeft moeten tekenen dat hij niets loslaat over het verloop van zijn liefdesleven, weten buren dus toch hoe het zit. ,,Er heeft al meerdere malen dezelfde vreemde auto achter zijn woonhuis gestaan”, weet een oplettende dorpsbewoner. ,,Dat houd e hier niet geheim, daarvoor is de sociale controle te groot.”

Over welke vrouw het gaat is niet bekend, maar het zal niemand verbazen als het gaat om Vera. Van die vrouw lijkt de boer erg gecharmeerd te zijn.

Tags

BOER GEERTBOER ZOEKT VROUWBRABANTKIEZENOEFFELTVERAVROUWENZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck