Drama voor familie Meiland?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het zag er in de laatste aflevering van Chateau Meiland rooskleurig uit voor de familie. Eindelijk hadden ze een koper gevonden voor Chateau Marillaux. Helaas is deze verkoop geannuleerd en staat het kasteel weer in de verkoop…

Vraagprijs gezakt

De familie vroeg eerder een bedrag van 1,25 miljoen euro voor het kasteel. Nu hebben de Meilandjes de prijs verlaagd naar 998.000 euro. Het nieuwtje dat het kasteel wederom te koop staat werd bekend gemaakt door RTL Boulevard. Martien Meiland laat aan RTL Boulevard weten dat er inmiddels weer bezichtigingen gepland staan. 

Nieuw project?

Deze maand werd er nog gespeculeerd over een mogelijk nieuw kasteel van de familie Meiland. Tijdens een shoptripje naar Italië liet de familie weinig los, maar er werd gesproken in Shownieuws over ‘teruggaan naar de roots’. In Shownieuws zei Evert Santegoeds: ,,Ze zitten in Milaan. Wat ze daar doen, is helemaal niet duidelijk. Ik weet niet of ze er nog een kasteel bij willen hebben.”

Eerder werd er eveneens gespeculeerd over een ander opknap-project. In het laatste seizoen van familie Meiland was te zien hoe de familie hun oog hadden laten vallen op een verpaupert hotel aan het strand in Noordwijk. Een hoop speculaties dus over wat de familie allemaal te wachten staat. Wat in ieder geval zeker is, is dat de Meilandjes hun intrek hebben genomen in een bijzonder luxueuze, riante villa in Noordwijk. 

Tags

CHATEAU MARILLAUXCHATEAU MEILANDERICAERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMARILLAUXMARTIENMARTIEN MEILANDMAXIMEMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck