Ons droomhuis staat in Montelparo, Italië   

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

 

Cijfer 9,3 Micazu

 In de zomer van 2012 namen Hester en Frans van der Heiden uit Muiden hun eerste stappen die hen later trotse eigenaar maakten van een prachtig stukje Italië. ,,Al een aantal jaren waren we op ontdekkingstocht in deze bijzonder authentieke streek. Le Marche betovert”, vertelt Frans. ,,De mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam, de prachtige dorpen, de heerlijke Marchiaanse keuken, het fijne weer, de bergen én de zee in de nabijheid, onvoorstelbaar fijn.”  

 ,,Ons huis was vroeger een zelfvoorzienend boerenbedrijf. In de tuin stond een varkenskot, de benedenverdieping was stal, er was een groentetuin, een hooischuur en een olijfboomgaard. De bewoners waren reeds een aantal jaar vertrokken en de natuur was langzamerhand het huis weer aan het terugveroveren. Met andere woorden, het zag er niet uit en beter kon je hier maar niet aan beginnen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na veel plussen en minnen, waarbij de lijst van minnen de langste was, hebben we voor het goede gevoel dat deze plek ons gaf gekozen en zijn we tot aankoop overgegaan.” 

 Vierenhalf jaar later was hun project klaar. Het huis is  van alle gemakken voorzien en geeft ruimte aan 6 tot 8 personen. Als gast van Casa La Volpaia kom je niets te kort. De Engelssprekende beheerders doen hun uiterste best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en zullen je naast alle informatie die al in het huis aanwezig is over bezienswaardigheden en tochten, nog veel meer kunnen vertellen om de vakantie onvergetelijk te maken. 

 Zelf zijn weer in de herfst weer geweest voor de jaarlijkse olijvenoogst. 2017 was een topjaar voor de olijfolie. Als gast van Casa La Volpaia kan je daarvan meegenieten, want voor ieder gezin dat bij ons huurt, staat een heerlijke fles eigen extra vierge olijfolie klaar! 

Beoordelingen huurders: 

MiriamRijsenhout 

,,Het huis is modern ingericht en van vele gemakken voorzien. De service was geweldig!” 

Jos, Leiderdorp 

,,Wij hebben er genoten en een fijne tijd gehad. Het zwembad zorgde voor de nodige afkoeling. Een aanrader om naartoe te gaan.”  

FionaVoorschoten 

,,Wat moeten de eigenaars zich trots voelen met zo’n bezit. Wat een heerlijk huis op een prachtige plek.” 

Informatie: 

– Voor 6 tot 8 personen 

– Groot zoutwaterzwembad 

– Er is een heuse klimmuur! 

– Achter het zwembad ligt een olijfboomgaard 

– Snelcode Micazu.nl: 22522 

Tags

DROOMHUISMEIMICAZU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck