Duncan Laurence vertelt eindelijk over grote liefde

Door: DitjesenDatjes
11-04-2019

Hoe het liefdes- en relatieleven van Duncan Laurence eruit ziet, was lange tijd onbekend. De zanger, die nog tamelijk onbekend was voordat hij de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival werd, praatte nooit over zijn privéleven. Tot nu.

Ontwapenend

,,Duncan is een hele fijne jongen, zo openhartig”, zegt OUTTV-verslaggever Jens Geerts die hem interviewde in zijn podcast ‘Songfestivalkoorts’. ,,Meteen begon hij over zijn ‘boyfriend’. Dat het zo’n geweldige steun voor hem is. Dat heb ik een artiest nog nooit uit zichzelf horen zeggen.” Geerts was na het gesprek met Duncan nog grotere fan van hem geworden. ,,Het is een heel ontwapenende jongen. Je kan niet anders dan van Duncan houden.”

Aan een Telegraafverslaggever liet de zanger ook wat los over zijn privé-leven: ,,Er zijn zoveel dingen waarop ik me nu aan het voorbereiden ben. De staging. De outfit. Maar ik heb gewoon een privé-leven en dat is hartstikke fijn. Ik zoek de juiste balans en die is momenteel heel erg goed. En dat hou ik goed in de gaten.”
Het is belangrijk dat Duncan Laurence die balans vindt en houdt, want hij heeft een geschiedenis met psychische problemen. Dat maakte de zanger zelf bekend op Instagram: ,,De laatste jaren heb ik mijn ups en downs gehad. Soms was ik bang om te laten zien hoe ik mij echt voel. Ik heb veel foto’s gepost waarop ik lachend te zien ben, maar als ik in mijn ogen kijk zie ik dat ik niet altijd vrolijk was. Sociale Media is een van de oorzaken van mijn angst, verdriet en depressieve momenten”, schreef hij.

https://www.instagram.com/p/BsLerr2gg3_/?utm_source=ig_embed

 

Meer DenD