Eindelijk tijd voor de kinderen

Door: DitjesDatjes
07-04-2016

Deze celebs spelen dit keer niet op de filmset of op het podium, maar met hun kinderen in de speeltuin of op het strand. In plaats van de regisseurs zijn nu de kinderen de baas…


 

Christina Milian
BSR

 

Zangeres en actrice Christina Milian dolt met haar dochter Violet (6) die zij kreeg met  Terius Youngdell Nash, beter bekend als R&B-zanger The-Dream. Helaas zijn de ouders reeds uit elkaar.


 

Angelina Jolie
BSR

 

Angelina Jolie is gek op kinderen. Met echtgenoot Brad Pitt zorgt de actrice voor drie geadopteerde en drie biologische kinderen. En dat haar kroost ook dolblij is met haar, bewijst deze foto.


 

Elton John
BSR

 

Elton John met zijn zoontje Zachary (5). De wereldberoemde zanger zegt er alles aan te doen Zachary en zijn 3-jarige broertje Elijah niet te laten uitgroeien tot verwende nesten. ‘Ze moeten straks gewoon werken voor hun zakgeld.’


 

Doutzen Kroes
BSR

 

Doutzen Kroes voelt zich door haar kinderen Phyllon (4) en Myllena (2) nóg mooier. ‘Sinds ik moeder ben, gaat het beter met mijn carrière dan ooit. Voor mij is dat echt het bewijs: als je gelukkig bent, zien mensen dat.


 

Alessandra Ambrosio
Hollandse Hoogte

 

Zo blijft het Braziliaanse topmodel Alessandra Ambrosio ‘in shape’. Dochter Anja (7) hoeft zich nog niet met haar lichaam bezig te houden, maar stept gezellig mee.


 

Gwen Stefani
BSR

 

Gwen Stefani met haar jongste zoontje Apollo (2). Ongetwijfeld geboren als liefdesbaby van gitarist Gavin Rossdale, maar nog geen jaar na Apollo’s geboorte gingen zijn ouders uit elkaar.


 

Jennifer Garner
Hollandse Hoogte

 

Ben Affleck en Jennifer Garner zijn dan wel uit elkaar, samen zorgen ze voor genoeg ‘quality time’ met hun 10-jarige dochter Violet.


 

Kendra Wilkinson
BSR

 

Kendra Wilkinson was ooit één van de vriendinnen van de inmiddels hoogbejaarde Playboy-baas Hugh Hefner. De Bunny-oortjes heeft ze inmiddels ingeruild voor die van Mickey Mouse…


 

Kanye West
Hollandse Hoogte

 

Breaking news! Volgens een Amerikaans weekblad zouden Kim Kardashian en haar man Kanye West ruziën over het haar van dochter North (3). Papa wil de krulletjes omhoog opgestoken en mama los.


 

Kourtney Kardashian
Hollandse Hoogte

 

Kourtney Kardashian met haar dochter Penelope (3) op de kermis. Als dat geen fotomodel wordt…! Met haar inmiddels ex, model en tv-ster Scott Disick, kreeg zij nog twee kinderen: Mason (6) en Reign (1,5).


 

Bethenny Frankel
BSR

 

Met de geboorte van dochter Bryn is er zes jaar geleden in ieder geval iets moois voortgekomen uit het kortstondige huwelijk van tv-ster Bethenny Frankel met Jason Hoppy.


 

Heidi Klum
Hollandse Hoogte

 

De twee nanny’s van Heidi Klum hebben een dagje vrij, dus gaat het Duitse supermodel alleen op pad met de kinderen. Hier een leuk onderonsje langs het sportveld met zoon Henry (10).


 

Olivier Martinez
Hollandse Hoogte

 

De Franse acteur én womanizer Olivier Martinez heeft nogal wat vrouwen op zijn naam staan. Uit een huwelijk van slechts twee jaar werd zoon Maceo (2,5) geboren en die weet de aandacht ook aardig naar zich toe te trekken.


Tekst: Jeroen van der Weijden

Meer DenD