Erik de Zwart neemt stokje over van Manuela Kemp

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Erik de Zwart mag in de maand december de TinekeShow op zich nemen. Tineke de Nooij doet haar programma niet meer omdat ze meer wil gaan  reizen en van haar vrije tijd genieten.

Tineke de Nooij besloot te stoppen met het maken van radio. Dit besluit viel eind oktober. Ze wilde meer van haar vrije tijd genieten en gaan reizen. Daarom nam in november Manuela Kemp het stokje van de TinekeShow van haar over, maar die heeft alweer afgezwaaid. De TinekeShow wordt elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden op NPO Radio 5 bij Omroep MAX. Vanaf komende zaterdag zit Erik de Zwart in de radiobooth om in december de TinekeShow te gaan presenteren.

Radiostilte

De Zwart: ,,Het is een hele eer om mijn radiostilte van de afgelopen jaren te onderbreken, zodat ik één van de grootste radio-iconen aller tijden mag vervangen; Tineke. Wie is er niet mee opgegroeid? In de koude, donkere decembermaand ga ik proberen het licht in de duisternis te zijn voor de luisteraars van NPO Radio 5! Ik kan nu al zeggen dat we voor de eerste kerstdag iets bijzonders hebben bedacht, maar dat is nog even een verrassing.” Tineke de Nooij keert overigens nog wel heel even terug. Op 29 januari neemt zij met een feestelijke uitzending afscheid.

Tags

ERIK DE ZWARTMANUËLA KEMPNPO RADIO 5OMROEP MAX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck