Erik over gesprek met Annemiek: ‘Het is niet veel’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het zit Erik niet mee. Hij begon vlinders te voelen voor Annemiek en werd dus écht verliefd, maar juist op het moment dat hij dacht de boerin voor zichzelf te hebben, dumpte zij hem. De reden? Volgens haar is de afstand en de bedrijven van hun een groot obstakel. Misschien weet Yvon de boel te redden.

Kan Yvon de boel redden?

Vanaf het begin af aan wist Annemiek dat Erik niet om de hoek woont, bijna anderhalf uur rijden van haar vandaan. Ook wist zij dat Erik zelf een eigen bedrijf heeft en erg gepassioneerd daarover is. Toch besloot ze opeens dat dat een enorm obstakel zou worden en dumpte ze Erik enkele minuten nadat zij en Jelte afscheid hadden genomen. In een voorstukje voor komende aflevering is te zien dat Erik verdrietig zijn tassen inpakt, terwijl Yvon langskomt en de boel probeert te redden.

,,Je bent hier nu bijna een week en hoe lang hebben jullie precies over de obstakels gepraat?”, vraat Yvon aan Erik. ,, Sinds een halfuurtje geleden”, geeft Erik toe. , Ja, dat is niet zoveel.” Yvon vraagt aan de man of hij vindt dat ze daar genoeg over gepraat hebben en of hij het een goed idee vindt om nu gewoon naar huis te gaan. ,,Dat blijft natuurlijk wel lastig. Ik had er anders echt voor willen gaan. Als dat obstakel er niet was.”

Erik wil dus verder met Annemiek en kan verder kijken dan de problemen, maar lukt het Annemiek ook om te luisteren naar haar gevoel en voor Erik te gaan?

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVERIKRELATIEYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck