Eva Jinek zwanger van tweede kind?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Eva Jinek heeft onlangs een villa gekocht in het centrum van Abcoude voor 1.5 miljoen euro. Ze heeft straks heel wat ruimte om op te vullen en ook een aantal slaapkamers over. Het lijkt erop dat ze voor één van die overgebleven slaapkamers al een bestemming heeft. Is er gezinsuitbreiding op komst?

‘Iemand achter de hand’

In RTL Boulevard leken mediakenner Rob Goossens en presentatrice Bridget Maasland daar namelijk op te hinten. In het programma praten ze over de nieuwe talkshow van Humberto en hoe RTL de talkshows van Beau, Eva Jinek en Humberto Tan gaan indelen. Rob zegt vervolgens: ,,Het is ook fijn om er één achter de hand te houden voor als er iets zal gebeuren met een van de anderen. Misschien dat ze iets weten wat wij nog niet weten.” Bridget speelt er snel op in: ‘Oh, is dit bij een vrouw?’ Vervolgens lijkt ze toch snel van onderwerp te willen veranderen: ,,Nou, we moeten door”.

Als Eva Jinek inderdaad zwanger is, is de terugkeer van Humberto handig voor RTL want zo kan hij haar samen met Beau vervangen. De blonde talkshowhost heeft zelf nog niets gereageerd op het fragment.

In september 2018 beviel Eva van haar zoontje Pax Valentijn, die ze samen met haar vriend Dexter kreeg.

Tags

BRIDGET MAASLANDEVA JINEKHUMBERTO TANTALKSHOWZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie