Fajah nog steeds kwaad op Humberto Tan

Door: DitjesenDatjes
30-04-2018

Fajah Lourens is nog steeds kwaad op Humberto Tan. De presentator had twee weken geleden in zijn programma RTL Late Night geen goed woord over voor haar nieuwe boek met voedingstips voor zwangere vrouwen.

Dieet

Humberto Tan keurt het nieuwe boek van de dieetgoeroe niet goed. Hij vindt dat zwangere vrouwen niet op dieet moeten gaan. Fajah is het helemaal met hem eens en zegt dan ook dat het ook zeker geen dieet is. Ze geeft gewoon voedingstips. ,,Volgens mij heb jij het boek helemaal niet gelezen”, reageerde ze boos op Humberto.

Backstage

Fajah zegt nu tegen Privé: ,,Het was erg jammer dat hij zo op mij inhakte. Ik was eerder bij hem te gast en toen was hij een stuk aangenamer. Nu was niets goed. Hij was alles aan het afkraken, terwijl hij een voedingsdeskundige aan tafel had zitten die het wel met mij eens was. Het leek wel alsof hij mijn boek niet had gelezen. Na afloop liep hij gelijk naar mij toe: ‘Je hebt het goed gedaan, hoor, je was lekker scherp. Het zit er wel weer in dat je honderdduizend boeken gaat verkopen.’” Fajah vindt het vervelend dat Humberto tijdens de live-uitzending negatief praat over haar boek, en achteraf ‘poeslief’ doet.

Dotan

In dezelfde aflevering zat ook de liegende Dotan aan tafel. Fajah werd hard aangepakt door Humberto, maar Dotan kwam met al zijn leugens weg. Het lukte hem zelfs om in de slachtofferrol te kruipen. Hij kreeg de kans al zijn leugens en het ‘trollenleger’ in het rtl-programma goedpraten.

Meer DenD