Fans zijn boer Geert en Geert Jan helemaal zat

Boer Geert met Geert Jan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Geert en boer Geert Jan hebben de liefde niet gevonden in Boer zoekt Vrouw, maar wel elkaar. De twee mannen zijn goede vrienden geworden en gingen onlangs zelf op dubbeldate. Op Instagram deelde Geert Jan een foto, maar veel volgers vonden het kiekje niet zo leuk.

Ongezouten meningen

Op de foto staat Geert en Geert Jan met een arm om twee vrouwen. De mannen steken hun duim op naar de camera en achter hun staat een grote witte limousine. ,,Vandaag de twee G’s op pad met de wauwie’s”, schrijft Geert Jan bij de foto. Hoewel er veel mensen positief reageren, is het opvallend hoeveel kijkers van BZV de foto niet kunnen waarderen. Zij laten hun ongezouten mening horen en schrijven reacties op de foto.

‘Spelen met vrouwen’

,,Hoop dat je echt een lieverd gaat vinden. Maar denk dat het niet werkt op deze manier. De vrouwen geilen op je bekendheid maar die loopt af tzt”, schrijft iemand die denkt dat de twee heren beter even pauze kunnen nemen van het daten. ,,Veel te veel aandacht voor deze mislukte daters….”, Niveau gaat heel hard naar beneden zeg”, ,,Deze kerels zijn geen knip voor de neus waard! Spelen met vrouwen!” en ,,Wat willen deze mannen nou bewijzen? “, schrijven anderen. Er is zelfs iemand die schrijft Geert Jan te ontvolgen door deze foto.

https://www.instagram.com/p/CA8iU0YDS9N/

Tags

BOER GEERTBOER ZOEKT VROUWBZVGEERT JANKRITIEKVROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck