‘Geert smeekte Wendy om te blijven’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer geert leek zo’n charmante man, maar na een aantal afleveringen van Boer zoekt Vrouw bedachten veel kijkers zich. Hij bleek weinig emoties te delen en leek ook niet echt geïnteresseerd te zijn in de vrouwen. Nu lijkt het erop dat hij tegen Yvon heeft gelogen in de reünie-aflevering.

‘Je bent veel meer waard’

Tijdens die aflevering beweerde boer Geert dat hij een relatie had met ene Wendy. Alleen de dag voor die reünie ging het uit, en daarna bleek het weer aan te zijn. Op Facebook reageert iemand op de Boer zoekt Vrouw-pagina die Wendy persoonlijk kent en meer weet over wat er precies gebeurde tussen haar en boer Geert. ,,Wendy, je bent véél meer waard. Tot afgelopen week smeken dat hij je terug wilt, liegen tijdens de uitzending dat het een dag voor de uitzending over was. Volgens mij was dat al langer. Eikel eerste klas.” Wendy besluit kort te reageren en schrijft alleen ‘wauw’.

Nieuwe liefde

Inmiddels heeft boer Geert de liefde gevonden bij ene Ingrid die in een ziekenhuis werkzaam is. ,, Zij heeft mij onlangs een keer een berichtje gestuurd dat ze mij heel leuk vond. En zo is het gekomen. Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen”, zegt Geert over Ingrid op de website van Boer zoekt Vrouw.

Helemaal klaar met zijn logeervrouwen is Geert toch nog niet, want met één van hen heeft hij nog contact: Vera. Zij zal echter niet meer geïnteresseerd in hem zijn, want inmiddels is zij gelukkig met ene boer Arjan, die ze na haar deelname aan BZV leerde kennen.

Tags

BOER GEERTBOER ZOEKT VROUWBZVINGRIDLIEFDEWENDY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck