‘Geile Geert’ nog steeds smoorverliefd op ‘zijn’ Ria

‘Geile Geert’ heeft een nieuwe liefde aan de haak geslagen. De boer die bekend werd door zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw heeft nooit verborgen dat hij veel van vrouwen houdt. En ook nu is hij niet lang single geweest.

Ria

Helaas was de liefde tussen Geert en Hetty maar tijdelijk. En ook de relatie met Geertje liep op de klippen. Geertje woont op Curaçao, en kon maar niet wennen aan het Groningse dorp.
Zijn nieuwe liefde Ria komt gelukkig uit de buurt, en hoeft haar leven dus niet aan te passen nu ze met de beroemde boer date. Ze komt vrijwel dagelijks op de koffie bij de boer en veel weekenden brengen ze samen door.

De twee ontmoetten elkaar op een barbecue voor vrijgezellen in Groningen. „Toen ik Ria zag staan, dacht ik: ’Dat is niet mis’. Ik val op blond, spontaniteit, leuke lach”, zei de boer tegen RTL „Ze is hier bijna iedere dag. Ze brengt eten, ze kookt. Ze heeft de was al eens gedraaid.”

Geile Geert

Boer Geert werd tijdens het populaire programma vooral bekend om zijn opmerkelijke opmerkingen. ‘Geile Geert’, zoals hij sinds het programma wordt genoemd, liet duidelijk merken dat hij wel van vrouwelijke aandacht houdt. Toen de drie dames bij hem kwamen logeren, gaf hij ze alle drie na elkaar een kus op de mond. Ook noemde hij zijn slippers ‘bordeelslippers’ en praatte hij over ‘hangende puntjes’.