Gerard: ‘Ik mis lachen met Gordon’

Gerard
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ze waren twee handen op één buik, toen weer niet en toen weer wel: de vriendschap tussen Gerard Joling en Gordon is veelbewogen. Nu lijkt de relatie tussen die twee definitief bekoeld te zijn, maar Gerard vertelt nu op Instagram dat hij die ‘oude tijden’ met Gordon soms mist.

‘Best wel heftig’

In zijn Instagram Story’s blikt Gerard terug op leuke momenten die hij beleefde met de Toppers. Tegenwoordig zien de Toppers er met Jeroen van de Boom, Jan Smit, Gerard en René Froger heel anders uit. Maar ‘vroeger’ waren het enkel Gordon, Gerard en René. En dat bracht volgens hem toch een ander sfeertje mee. ,,Je kan alles over Gordon zeggen. Maar ik heb gillend gelachen. Dat lachen mis ik wel. Met hem was dat het ergste. Maar dat was een hele andere samenstelling. Dan was er alleen René en dan wij twee erbij die alleen maar liepen te klagen en te zeuren. Dat was best wel heftig”, zegt Gerard nu.

Inmiddels kunnen de twee elkaar niet meer uitstaan. Gordon heeft meerdere malen vals uitgehaald naar zijn voormalige vriend, onder andere in zijn biografie die enkele jaren geleden uitkwam. Gerard probeert het wat netter te houden, maar ook hij kan zich soms niet inhouden en zegt wat lelijks over Gordon.

Tags

DE TOPPERSGERARDGORDONVRIENDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck