Gespot?! Is dit de nieuwe vlam van Gerard?

Gerard's vakantieliefde|Vriend Gerard Joling|Gerard Joling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gerard Joling houdt wel van een flirt op z’n tijd. In de Ochtendshow op 538 met Frank Dane vertelde hij eerder deze maand dat hij een nieuwe liefde in zijn leven heeft. Ging deze mysterieuze man in november al met hem op vakantie?

Zwart polsbandje

Op de filmpjes die Gerard postte op zijn TikTok-account is niet heel veel bijzonders te zien. De zanger ging, zoals wel vaker, naar Curaçao om daar te genieten van een vakantie. Op één filmpje kunnen kijkers misschien wel een glimp opvangen van de nieuwe vlam van Gerard.

In de meeste filmpjes is de man, die een kort blond kapsel heeft, niet te zien. Maar op één van de video’s heeft Gerard een kussengevecht in het vliegtuig met de betreffende man. Op een ander filmpje is te zien dat Gerard in de zee staat en iemand zijn benen om hem heen heeft geklemd. Om de pols van diegene zit een zwart bandje, hetzelfde bandje als de man met wie Gerard een kussengevecht heeft. Wie die man is, wilde Gerard niet zeggen.

Ex-partner en manager ?!

Mogelijk is de man van het filmpje de ex-partner van Gerard Joling. Wino Omtzigt is nu tevens de manager van de zanger. Dit zou de enorme lol tussen de twee kunnen verklaren. Of Wino ook daadwerkelijk de nieuwe vriend is van Gerard is nog niet bekend. Wel dook hij op in de vakantievlog van de Gerard en droeg hij een zwart armbandje om zijn pols.

Tags

GERARD JOLINGLIEFDEVAKANTIEVLAMVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck