Getty diep teleurgesteld in AVROTROS

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

44 jaar lang kon Getty Kaspers zichzelf de laatst Nederlandse winnaar van het Eurovisie Songfestival noemen. Helaas voor haar is daar sinds afgelopen zaterdag een einde aan gekomen. De Teach-In zangeres baalt als een stekker. Niet omdat ze die titel niet meer heeft, maar omdat de AVROTROS niets van zich heeft laten horen.

Documentaire

,,Nou, heel Nederland belt me. Iedereen wil met me praten. Alleen degene die moet bellen, de AVROTROS, daar heb ik in al die jaren niets van gehoord”, zegt Getty in het AD. ,, Ik ben een keer uitgenodigd voor een halve finale met Trijntje Oosterhuis, maar dat was door Oostenrijk.“ Van anderen krijgt Getty dus nog wel genoeg aandacht. Er was zelfs een filmmaker die Getty wilde filmen in Tel Aviv en een documentaire wilde maken over hoe zij ging kijken naar Duncan. ,,Maar de AvroTros had andere plannen, dus dat ging niet door.

2020

In 2020 wordt het Eurovisie Songfestival in Nederland georganiseerd. Een mooie kans voor Nederland om Getty en bijvoorbeeld ook Lenny Kurh, die in 1967 het festival won met het liedje De Troubadour, uit te nodigen en in het zonnetje te zetten. ,,Ik laat het helemaal over aan de mensen. Maar ik ga niet lopen bedelen. Ik ben teleurgesteld. Dat er helemaal geen moeite wordt gedaan voor iemand die 44 jaar lang de laatste winnaar voor Nederland was.”

Tags

AVROTROSDING-A-DONGGETTY KASPERSLENNY KUHRTEACH-INTELEURGESTELD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck