Glennis reageert op ‘valse noten’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Terwijl veel kandidaten en ook Davina Michelle zichzelf tijdens de halve finales en de hele finale van hun beste kant lieten zien, ging het Glennis Grace iets minder goed af. Tijdens haar pauze-act in de finale van het liedjesfestijn wist zij vooral tijdens het begin van het nummer niet de juiste noten te raken.

Laag begin

Volgens velen is Glennis Grace een van de beste zangeressen die ons land kent, maar helaas heeft de rest van Europa en Australië dat niet kunnen zien. Het eerste deel van de cover van het nummer Titanium zong ze namelijk niet bepaald zuiver. Humberto Tan had Glennis te gast in zijn talkshow en probeerde voorzichtig te achterhalen wat er precies aan de hand was.

,,Vond je het spannend, Glennis?”, vraagt Humberto voorzichtig aan de zangeres. Glennis antwoordt bevestigend: ,,Sowieso dat ik anderhalf jaar bijna niks heb gedaan en dan sta je ineens op zo’n megagroot podium.” Naast de spanning speelde ook mee dat het nummer met redelijk lage noten begint. Extra moeilijk voor Glennis die niet zo’n lage stem heeft. ,,Het was voor mij best wel een heel laag begin. En dan je zenuwen en de focus die je moet behouden.” Gelukkig wist Glennis zich halverwege het nummer te herpakken en toen de uithalen en de hoge noten kwamen, kon ze laten zien dat ze in huis heeft.

Gesprek van de dag

Hoewel Glennis er vocaal een aantal keer naast zat, was dat afgelopen zondag niet het gesprek van de dag. In de nacht van zaterdag op zondag bleek namelijk dat er veel stemmen niet zijn meegeteld door een storing bij een provider. Ook werd er veel gepraat en geschreven over mogelijk drugsgebruik van de winnaar van het Songfestival. Kortom: Glennis’ act zal al snel in de vergetelheid raken.

Tags

EUROVISIE SONGFESTIVALGLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck