Harry Vermeegen: ‘Andere bondscoach graag’

Harry Vermeegen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het verlies is nog vers, maar Harry Vermeegen, bekend van zijn populaire vlog vanuit het Spaanse Alicante, heeft zijn conclusie al getrokken. De KNVB moet de huidige Oranjecoach Frank de Boer zo spoedig mogelijk vervangen.

Het defensieve spel van het Nederlands Elftal en uiteraard het miserabele resultaat bij dit EK moeten volgens Vermeegen, in het verleden vormde hij een duo met Henk Spaan, het einde van het dienstverband van De Boer bij de voetbalbond betekenen.

LEES OOK: Rus steelt overwinning van Oranje

,,Wat een afgang, als een GIETER GAAN WE AF. Wat is dit verschrikkelijk pijnlijk. Dit is nou werkelijk om je dood te schamen. Ik heb het altijd al gezegd, dit Nederlands elftal speelt niet goed genoeg om verder te komen. Die rode kaart heeft er niets mee te maken. Het is maar goed dat we naar huis gaan, anders was het nog veel pijnlijker geworden. Wat denk je dat er dan was gebeurd…”

Vermeegen: ,,Dat heeft alles te maken met de bondscoach. Wat denk je van de wissel. Dan komt Promes erin voor Malen. Wie kan dat nog volgen? Vanaf dag 1 heeft hij er geen lekker voetbal in gebracht. Zoals Koeman dat wel heeft gedaan. Zolang we maar verdedigen dan komt het wel goed. Beste, lieve KNVB: een ding staat als een paal boven water: andere bondscoach graag…!”

Tags

FRANK DE BOERHARRY VERMEEGENKNVBNEDERLANDS ELFTALORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie