Hazes maakt gezicht van Sarah belachelijk?!

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

André Hazes en Sarah van Soelen genieten behoorlijk van hun tijd samen. De twee delen de ene na de andere foto van-/ en met elkaar. Maar André houdt er ook wel van om Sarah uit de tent te lokken. De zanger deelt op Instagram alweer een sneer uit aan zijn vriendin.

Grap over plastische chirurgie

Eerder deze maand lachte André zijn nieuwe vriendin nog uit om haar outfit. De influencer droeg een blauwe blouse met rafels. Dezelfde blouse als Monique Westenberg ooit droeg. Een kopie van acrobaat Adriaan als je het André vraagt. Nu deelt de zanger wederom een sneer uit. In een video op het Instagramaccount van de zanger is te zien hoe de tortelduifjes een filter gebruiken voor hun gezicht. De filter lijkt op iemand die nogal veel plastische chirurgie gebruikt. ,,Bij jou doet hij het niet”, grapt André.

De tekst gaat verder onder de video.

Niet vies van cosmetische ingreep

Het is inderdaad duidelijk dat Sarah van Soelen niet vies is van een cosmetische ingreep. Zowel haar jukbeenderen als lippen zijn voorzien van fillers. Of ze meer ingrepen heeft laten doen is niet bekend. De prijs van haar ingrepen zijn te lezen via DEZE link. Hoe Sarah eruitzag voor de ingrepen is te zien via DEZE link.

Samenwonen

Sarah lijkt de grappen van André goed te kunnen handelen. Ze hebben nog geen genoeg van elkaar en gaan zelfs samenwonen. In de wijk Hillegersberg heeft het stel voor 815.000 euro een appartement op de kop getikt. Het appartement beschikt over een riante woonkamer, uitzicht over het water, masterbedroom, inloopkast, inpandige garages en een eventuele kinderkamer. 

Tags

ANDRÉANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR.ANDRÉ HAZES JUNIORHAZESHAZES FAMILIEHAZESFAMILIESARAH EN ANDRÉSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck