Het afscheid van ‘Samson en Gert’ wil maar niet vlotten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het lijkt Gert Verhulst maar niet te lukken afscheid te nemen van zijn trouwe vriend Samson. ,,M’n dochter heeft het intussen overgenomen, die wil dat ik verdwijn. Maar er staan nog 45 shows gepland.”

Het afscheid van Studio 100-baas Gert Verhulst van zijn trouwe vriend Samson wil maar niet vlotten. In 2019 besloot de acteur al dat de wegen van hem en Samson zouden scheiden. Het leek ook te lukken nadat hij een afscheidsshow had gedaan op 21 december 2019, maar door corona kwam de klad in het afscheid. Alle resterende shows zijn al twee keer uitgesteld.

Ongelooflijk leuk

Verhulst vertelde in het programma ‘WNL op Zondag’: ,,Mensen denken dat ik niet wil stoppen met die hond maar dat is absoluut niet het geval. M’n dochter heeft het intussen overgenomen, die wil dat ik verdwijn. Maar er staan nog 45 shows gepland waar mensen tickets voor hebben en die ook ongelooflijk leuk zijn om te doen. Ik wil die echt wel doen. Ik wil ook van die hond af op een gegeven moment natuurlijk.”

Franse Rivièra

Het stoppen van Gert Verhulst met het populaire ‘Samson & Gert’ betekent voor Verhulst overigens geen afscheid van de schijnwerpers. Zo zijn hij en zijn familie het onderwerp van de reallifesoap ‘De Verhulstjes’. Het eerste seizoen, dat de familie Verhulst volgde tijdens de lockdown, bleek een groot succes. Het tweede seizoen volgt de Verhulstjes tijdens een vakantie aan de Franse Rivièra. Dat seizoen start op 18 december bij Videoland.

Tags

DE VERHULSTJESGERT VERHULSTMARIEMARIE VERHULSTREALLIFESOAPSAMSONSAMSON EN GERTSHOWSVIDEOLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck