Hoera! Sylvie Meis blaast 43 kaarsjes uit

Sylvie Meis
Door: Eva Steins
13-04-2021

Een fantastische dag voor Sylvie Meis. Vandaag viert de presentatrice haar verjaardag volledig in stijl. Meis blaast vandaag 43 kaarsjes uit.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sylvie heeft niet stil gezeten het afgelopen jaar. Zo trouwde zij met haar grote liefde Niclas Castello, een Duitse kunstenaar.

Huwelijk

Het huwelijk van La Meis en de kunstenaar zal voor haar het hoogtepunt van het afgelopen jaar zijn geweest. Sylvie en Niclas trouwden vorig jaar september in het prachtige Florence. Het was een prachtig Italiaans sprookje dat maar liefst vier dagen duurde.

Maar het afgelopen jaar kende ook zijn tegenslagen voor Sylvie. Zo nam haar zoon Damián een moeilijke beslissing en besloot hij fulltime bij zijn vader Rafael van der Vaart in Denemarken te gaan wonen, om daar zijn voetbalcarrière een boost te geven.

Instagram

Op Instagram geeft Sylvie een kijkje in haar verjaardagsochtend. En dat gaat precies zoals we van haar kennen: met een hoop glamour, een kroon én een prinsessentaart.

Onder het filmpje stromen de felicitaties voor La Meis binnen, onder andere van haar Duitse collega’s en bekende Nederlanders zoals Xelly Cabau.

Ook haar man Niclas zet zijn jarige vrouw in het zonnetje op Instagram. Hij plaatst een foto van de trouwdag op zijn Instagram Stories en schrijft erbij: ,,Gefeliciteerd mijn prachtige soulmate. Ik hou van je”.

SylvieMeis

Meer DenD