Onze hond heet Bobby

Door: DitjesDatjes
24-03-2018

 

Bobby is een Cavalier King Charles spaniël mannetje van 6 jaar oud. We hebben hem gekocht bij een erkende fokker in Groote Broek. Zij fokte de hondjes volgens de regels. Daar staan wij achter. 

We vonden hem meteen al een schattig hondje met leuke bruine wenkbrauwtjes, lange hangoren en lekker zacht om te aaien. We merkte dat Bobby al vanaf dat hij jong was een knuffel mee neemt tijdens het uitlaten. We zijn erachter gekomen dat hij dit doet omdat het hem meer zelfvertrouwen geeft, want hij heeft een vrij onzeker karakter. Zodra de riem gepakt wordt kiest hij een knuffel uit die in zijn mandje ligt. De hele wandeling houdt hij zijn knuffel in zijn bekje. Zelfs tijdens het plassen houdt hij hem vast, daar lachen wij om. De mensen die wij tegen komen tijdens een wandeling vinden hem zo schattig met zijn knuffeltje. Daardoor heeft Bobby ook doorgekregen dat hij meer aandacht krijgt wanneer hij een knuffel mee neemt, heel slim van hem! Ze geven hem vaak een aai of een lekker koekje. De koekjes vindt hij vooral lekker. 

Wanneer we gaan eten wilt hij het liefst ook zijn maaltje hebben. We wachten even totdat wij het eten op tafel hebben staan. We geven hem lekkere brokjes van Royal Canin, die lust hij graag. Na het eten gaat de tv aan en komt hij graag even op schoot zitten. Dit doet hij iedere avond. Hij legt zijn voorpoten lekker op je benen. Wanneer hij er weer genoeg van heeft gaat hij lekker tegen de tafelpoten aan liggen. Hij heeft nog een fijn plekje op de vensterbank. Daar waakt voor zijn baasjes of er geen vreemde kat of hond op zijn erf komt. Zo probeert hij op zijn manier toch nog een stoer hondje te zijn! 

Meer DenD