Mijn hond heet….Rakker

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Toen we 6 jaar geleden onze hond gingen halen, stond hij middenin de voerbak van zijn ouders. 

Het was echt de rakker van het stel, en zo hebben we hem dus ook genoemd. Rakker is een kruising tussen chihuahua en boerenfok, kortharige driekleur, die meteen onze harten veroverde. 

Toen hij uitgeknaagd was – zijn eerste mand heeft hij helemaal afgekloven – zijn we naar een dierenspeciaalzaak gegaan en mocht hijzelf een nieuwe mand uitzoeken. Ik had er 5 op een rij gezet en na een paar rondjes snuffelen en erin zitten en weer uit gaan, bleek er 1 echt in de smaak te vallen en daar kwam hij ook niet meer uit: die mand is het geworden. 

Ook blijkt Rakker een echt gezelschapsbeest te zijn en we kunnen niet weggaan of hij wil mee. Hij weet ook wanneer het echt niet kan, maar anders… in de auto, op de motor, op de fiets en nu we een scooter hebben ook met de scooter. Hij vindt het geweldig! 

Ook met vakanties gaat hij zoveel mogelijk mee, we hebben een speciaal mandje voor hem zodat hij ook in de meeste restaurants mee binnen mag. In Duitsland is hij in mijn handtas mee een museum in geweest op voorwaarde dat hij er niet uit zou komen, hij heeft bijna 3 uur rustig, met zijn kopje uit de tas, meegekeken naar alle museumstukken en schilderijen. Eenmaal buiten vond hij het wel prima om zo gedragen te worden, maar hij moest weer op zijn eigen pootjes lopen. 

We hopen nog lang van hem te mogen genieten, zeker nu ook onze jongste zoon het huis uit is. 

Familie Lambregts uit St. Willebrord 

Tags

DIERENRUBRIEKHONDMIJN HOND HEET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck