Hoofdingang NOS afgesloten vanwege dreiging

Dreiging NOS
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De hoofdingang van de NOS op het Mediapark in Hilversum is afgesloten vanwege een dreiging. Dat meldt een woordvoerder van de NOS.

Dreiging

Volgens de woordvoerder is de hoofdingang uit voorzorg afgesloten in verband met een dreiging. Deze wordt nu door de politie nagetrokken.

,,Wij hebben een melding gekregen van een bedrijf dat werkzaam is op het Mediapark”, stelt een woordvoerder van de politie tegen De Telegraaf. ,,Er is om die reden extra politie en beweging te zien op het mediapark in verband met de melding.”

De politie zegt de dreiging serieus te nemen. ,,Wij kijken serieus naar de melding.” Over de aard van de melding wordt niets gemeld.

Volgens de politie Gooi en Vechtstreek is er ‘uit voorzorg’ ook extra politie op het Mediapark aanwezig. ,,Dit mede in verband met de veiligheidsmaatregelen die daar getroffen zijn”, aldus een tweet van de politie.

Kort na ontruiming RTL Boulevard

Dit nieuws komt volgt kort op de ontruiming van de studio van RTL Boulevard. Vanwege een ernstige dreiging werd het band op het Amsterdamse Leidseplein ontruimd en stond het programma een paar dagen op zwart.

Inmiddels is RTL Boulevard verhuisd naar een onbekende locatie op het Mediapark in Hilversum. De dreigingen hebben niet met elkaar te maken, meldt de politie. ,,Inmiddels is de melder bij ons bekend. Deze staat geheel los van eerdere dreigingen deze week. Het politieonderzoek duurt voort.”

Tags

DREIGINGNOS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck