Hoofdrol voor Linda de Mol in ‘Diepe Gronden’

Linda de Mol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Linda de Mol maakt voor het eerst sinds jaren weer eens haar opwachting in een televisieserie. Ze speelt een hoofdrol in ‘Diepe Gronden’…

Het is alweer een tijdje geleden sinds we Linda de Mol hebben zien acteren in een serie. In 2019 heeft ze voor het laatst in een serie gespeeld: ‘Familie Kruys’. Wel heeft ze sindsdien in de films ‘April, May en June’ en ‘Alles op tafel’ gespeeld. Die laatste is nu in de bioscoop. Vanaf begin volgend jaar mag ze spelen in de serie ‘Diepe Gronden’.

Vier afleveringen

Dat betreft een miniserie van vier afleveringen over een lokaal rechercheteam dat een moord op een zeventienjarig meisje onderzoekt. De Mol speelt de rol van Anna van Kessel, een gedragsdeskundige die bij de Nationale Politie werkt. Het is voor De Mol niet de eerste politieserie waar ze een rol in heeft. Tussen 1999 en 2006 speelde ze in de serie ‘Spangen’ rechercheur Nicky Spoor.

Enorme fan

Linda De Mol toont zich verheugd dat ze in de serie mag spelen: ,,Ik ben een enorme fan van Scandinavische crimeseries en mijn grote wens was dan ook om zo’n serie te maken. ‘Diepe Gronden’ is een ontzettende spannende en dramatische miniserie geworden, waar ik erg trots op ben. En natuurlijk was het zeer fijn om weer samen te werken met Will Koopman, en uiteraard ook met deze fantastische cast.” De serie is vanaf 2 januari wekelijks om 20.30 uur op SBS6 te zien. De maandag erop is de serie bij Videoland te zien.

Tags

BIOSCOOPHOOFDROLLINDA DE MOLVIDEOLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck