Huwelijkscrisis? ,,Camilla verliefd op andere man”

Camilla Charles
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het huwelijk van prins Charles en Camilla verkeert volgens het Duitse blad Echo der Frau is zwaar weer. Camilla zou zijn gevallen voor de charmes van een jongere officier.

Volgens Echo der Frau zou de amoureuze kwestie koningin Elizabeth (94) opnieuw in verlegenheid brengen. Na al het drama rond Harry en Meghan en de vermeende betrokkenheid van haar zoon prins Andrew bij het seksschandaal van Jeffrey Epstein, is het nu dus het huwelijk van haar zoon Charles dat haar hoofdbrekens bezorgd, aldus het Duitse blad.  

LEES OOK:

Bizar! Prins Andrew gebruikte pop bij aanranding meisjes

Charles zou er nota bene bij hebben gestaan toen Camilla de man voor het eerst ontmoette; een ontmoeting waarbij de vonk zou zijn overgeslagen. Het tijdschrift meldt dat Camilla al meerdere malen met de officier een wandeling heeft gemaakt en dat ze hun gevoelens voor elkaar dan niet verbergen. 

Vreemdgaan

Als dit gerucht echt waar is, is dat een lastige en verdrietige situatie voor prins Charles. Charles bedroog zijn eerste echtgenote, de geliefde Diana, al in de beginperiode van hun huwelijk met de destijds eveneens gehuwde Camilla. Ze beschouwden elkaar toen als heuse soulmates. Zou aan die zielsverwantschap nu een einde zijn gekomen?


Tags

CAMILLAPRINS CHARLESPRINSES DIANASCHEIDENVERLIEFDVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie