In deze gigantische villa groeit Archie op

Huis Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Harry en Meghan woonden de afgelopen maanden in een huurvilla in Los Angeles. Nu zou het beroemde stel een gigantische villa hebben gekocht in Montecito, vlakbij Santa Barbara. Eén ding is zeker: hun zoontje Archie zal opgroeien in een gigantisch droompaleis.

Negen slaapkamers

Verstoppertje spelen zal geen probleem zijn in het nieuwe onderkomen van de Britse prins en zijn Amerikaanse echtgenote. Voor ruim 12 miljoen euro zouden ze een villa hebben gekocht met maar liefst negen slaapkamers! Ook zouden er in het pand (maar liefst 1.700 vierkante meter) zestien ‘bathrooms’ zijn. Dit kunnen zowel badkamers als toiletten zijn. Daarnaast is er ook een gastenverblijf waar de moeder van Meghan veel gebruik van zal maken. Of ze daar ook permanent gaat wonen, is niet bekend.

Pottenkijkers

Montecito is een plaats waar veel wereldberoemde sterren wonen, onder wie Ellen DeGeneres, Drew Barrymore en Patrick Stewart. De wijk waarin Harry en Meghan gaan wonen is afgesloten voor publiek en om het landgoed staat een groot hek om pottenkijkers buiten de deur te houden.

Tags

BEROEMDHEDENLOS ANGELESMEGHAN MARKLEPRINS HARRYVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck