Ingrid: ‘Geert en ik zijn niet naar bed geweest’

Ingrid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Geert dumpte briefschrijfster Angela op een nogal onaardige manier, kreeg daarna wat met ene Wendy en werd vervolgens verliefd op de blonde Ingrid. Nu is hij toch weer single. Ingrid vertelt wat er precies fout is gegaan.

Geen contact meer

Ze hadden maar een paar weken, maar lieten aan iedereen weten een relatie te hebben. Boer Geert en zijn nieuwe vriendin verschenen zelfs in RTL Boulevard en noemden verliefd allemaal positieve eigenschappen van elkaar op. Een paar dagen later bleek het uit te zijn. Ingrid vertelt nu aan weekblad Story wat er in de paar dagen mis ging. ,,We hadden het echt heel leuk, dacht ik. Maar na de uitzending van Shownieuws op donderdag, verbrak hij op zondag onze relatie. Hij wilde rust.” Geert zou letterlijk hebben gezegd dat hij vond dat ze net een getrouwd stel leken en wil geen contact meer met Ingrid.

Kritiek op sociale media

Terwijl Geert de rust opzoekt, krijgt Ingrid online veel kritiek over zich heen en dat valt haar zwaar. ,,Ik word ten onrechte afgeschilderd als een lellebel.” Ze wil benadrukken dat ze dat absoluut niet is. ,,Ik ben niet eens met Geert naar bed geweest. We hebben een keer gezoend, een klein kusje.”

Tags

BED DELENBOER GEERTBOER ZOEKT VROUWINGRIDSEKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck