Janny van der Heijden krijgt kookles van rapper

Door: Ditjes en Datjes
15-06-2019

Iedereen weet dat Heel Holland Bakt koningin Janny van der Heijden een ster is in bakken. Maar rapper en zanger Alfred Tratlehner, ook wel bekend als Vjeze Fur van rapgroep De Jeugd Van Tegenwoordig, laat op humoristische wijze zien dat haar kookkunsten ook zeker niet mis zijn!

“Candy girl Janny”

,,OMG DE GERUCHTEN ZIJN WAAR!!! Het is je favoriete candy girl @jannyvanderheijden.” zegt Vjeze Fur in zijn Instagram-post. Zijn kook-serie Lekker Fred heeft dit keer Heel Holland Bakt madame Janny van der Heijden te gast. Hij daagt haar uit om eens maaltijd te koken in plaats van taarten te bakken en het is lachwekkend.

Video gaat viraal

De volgers van Freddy reageren massaal op zijn video. Ze zijn enorm fan van Janny en vinden haar uitspraak als afsluiter van de film “Oh my god, ik loef dit zó hard!” hilarisch. Een zin die je niet zo snel uit Janny’s mond hoort komen. “Helden” worden ze ook wel genoemd door fans en de video is al bijna 80.000 keer bekeken.

Lekker Fred

De serie Lekker Fred heeft al meerdere BN’ers te gast gehad zoals topkok Ron Blaauw, dj en vj Dennis Weening en YouTube vlogger Kalvijn. De videos zijn zo’n succes op social media dat het wordt uitgebreid naar een tv-programma op NPO3 die vanaf 4 juli te zien is.

 

Meer DenD