Joe Exotic vreest voor leven: ‘Over 2 maanden dood’

Tiger King
Door: DitjesenDatjes
08-06-2020

Joe Exotic, beter bekend als ‘The Tiger King’ vreest voor zijn leven. De Netflix-ster heeft een brief geschreven naar het Amerikaanse TMZ waarin hij schrijft dat hij denkt niet lang meer te leven.

‘Ziel is dood’

Volgens Joe lijdt hij aan een immuunsysteemstoornis en krijgt hij normaal gesproken daarvoor bloedtransfusies. Die heeft hij al sinds januari niet meer gehad. De man schrijft: ,,Ik verlies gewicht, pijn heelt niet, zo ga ik binnen twee, drie maanden dood.” Daarnaast laat hij weten dat zijn ziel dood is en dat zijn man, Dillon Passage, niets meer van hem laat horen. Hij roept president Donald Trump, artiest Cardi B en influencer Kim Kardashian op om hem te helpen.

Serie

Een paar weken geleden liet Joe nog hele andere dingen weten vanuit de gevangenis, waar hij 22 jaar in zal moeten zitten voor het mishandelen van tijgers en het plannen van een moord op aartsrivale Carole Baskin. Toen had hij het over zijn droom: een speelfilm over hem waarin Brad Pitt hem zou spelen. Inmiddels is bekend dat er een serie komt over het bizarre verhaal van de Tiger King, en dat Nicolas Cage Joe zal spelen.

Meer DenD