Jurgen Ekkelenkamp held van AJAX

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Jurgen Ekkelenkamp is voor velen nog een onbekende naam. Maar gister maakte hij tijdens de wedstrijd tussen AJAX en Juventus zijn Champions League-debuut. Hij was door een van zijn acties de held van de avond.

Gisteren speelde AJAX tegen Juventus in de kwart finales van de Champions League. De wedstrijd eindigde in een gelijk spel. Het werd namelijk 1-1 in de Johan Cruijff Arena. Maar het had niet veel gescheeld of Juventus was er met de winst vandoor gegaan. In de laatste minuten van de wedstrijd kreeg Juventus een counter kans. Deze pakte ze aan met beide handen. Gelukkig was daar Ekkelenkamp die Ronaldo naar de grond haalde. Als dit niet was gebeurd had Juventus een kans op een doelpunt gehad. De actie was niet geheel zonder consequenties: Ekkelenkamp kreeg geel voor de actie.

Held

Op Twitter wordt er veel over Ekkelenkamp gezegd, maar vooral dat het een held is. Mensen bewonderen het dat hij zo’n actie durft te maken in zijn Champions League-debuut. Zo bieden een aantal mensen aan om zijn gele kaart te betalen en wordt hij door velen de hemel in geprezen. Ook reageren BN’ers volop op de actie van Ekkelenkamp.

https://twitter.com/EWdeVlieger/status/1116081396198539266?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1116081396198539266&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.shownieuws.nl%2Fvideo%2F2019%2Fekkelenkamp-kan-niet-meer-stuk-bij-ajax-fans-na-overtreding-op-ronaldo%2F

Tags

AJAXCHAMPIONS LEAGUEHELDJUVENTUSOVERTREDINGSPORTVOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck