‘Kjeld zoenend gespot met tien jaar jongere schaatsster’

Door: Tanja Brouwer
29-03-2019

Het lijkt erop dat Kjeld Nuis (29) onlangs heeft gelogen! De schaatser, die een tijd geleden brak met zijn vriendin Jill die tevens de moeder is van hun zoontje, zou wel degelijk een romance hebben met schaatsster Joy Beune (19). De twee zouden zoenend gespot zijn!

Ontkenning

De geruchten van hun relatie gingen al een tijd geleden rond. Joy zou meer zijn dan een ploeggenootje. Hoewel dat door meerdere bronnen werd beweerd, ontkende Kjeld al die tijd. Zelfs toen uitkwam dat Kjeld al weken in een hotel verbleef omdat Jill hem het huis uit had gezet, ontkende hij dat hij vreemd was gegaan. Nu lijkt de waarheid toch boven water te komen.

Afgelopen week werden de twee namelijk zoenend gezien op Afterskate, het slotfeest van het schaatsseizoen in Heerenveen. Een bron vertelt het volgende aan weekblad Weekend: ,,Ze stonden de hele tijd bij elkaar en zoenden hartstochtelijk. Iedereen stond erbij, maar ze deden totaal niet geheimzinnig.”

Jill

De breuk tussen Kjeld en Jill kwam voor velen onverwacht. Ze leken namelijk nog steeds dol op elkaar en ontzettend gelukkig als gezinnetje samen met hun zoontje Jax, die is geboren in 2016. Niet lang voor de bekendmaking van de breuk zei Kjeld nog in een interview dat Jill erg belangrijk is geweest voor zijn schaatssuccessen.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen