Klaas-Jan Huntelaar koopt miljoenenhuis zonder hypotheek

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Dit is het bovenhuis van Ajax-speler Klaas-Jan Huntelaar, dat hij in Amsterdam Oud-Zuid heeft gekocht. Klaas Jan kocht deze woning voor een bedrag van 1,7 miljoen euro, de vraagprijs was 1.175.000 euro. Dat weet Bekendeburen.

Studio

De woonoppervlakte bedraagt 225 vierkante meter. Het huis telt vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en één badkamer verdeeld over drie woonlagen. Er is een half open luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Op de vierde verdieping bevindt zich een studio, die nog gesplitst kan worden in twee extra slaapkamers of als ‘master bedroom’. Deze studio heeft een deur naar het prachtige dakterras van 32 vierkante meter, gelegen op het zuiden.

Voor het parkeren van de auto moet hij een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente. Servicekosten bedragen 105 euro per maand.

Teamgenoten

Onlangs hebben ook andere teamgenoten geld geïnvesteerd in Amsterdamse panden. Zo kocht Hakim Ziyech twee luxe appartementen in Amsterdam op één dag. Samen kostte de woningen 1.675.000 euro. De voetballer heeft geen hypotheek afgesloten, want hij kon het bedrag met eigen geld kopen.
De 21-jarige Frenkie kocht onlangs ook een woning in de hoofdstad voor bijna een miljoen euro. Daar nam hij een hypotheek op van 892.500 euro. Voor 55.000 kocht hij er een parkeerplaats bij.

 

Tags

AJAXAMSTERDAMBEKENDEBURENKLAAS JAN HUNTELAARWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck