Knallende ruzie leidt Frank en Rogier naar laatste redmiddel

Frank en Rogier
Door: Lois Kuhfus
20-10-2020

Is het nu echt gedaan met het huwelijk van Frank en Rogier? Het huwelijk van de heren wankelt al een tijd en het ging van kwaad tot erger. Nu het stof een beetje gedaald is laten de mannen weten dat zij een drastische maatregel genomen hebben om de scherven van hun huwelijk weer bij elkaar te rapen…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Relatiecrisis

Hoe zat het ook alweer? Een paar weken terug stonden de bladen in één klap bomvol: ‘Huwelijkscrisis Frank en Rogier’. Het huwelijk van de heren bleek al een tijd op losse schroeven te staan maar de situatie werd met de dag erger.

Zowel Frank als Rogier richtten zich niet tot elkaar, maar tot de bladen en vochten via deze weg hun ruzies uit. De vete bereikte kookpunt toen bleek dat Rogier zijn echtgenoot had afgeluisterd en er zo achter kwam dat Frank zich irriteerde aan Rogier’s ‘onhandelbare gedrag’.

Uit een vlaag van woede smeet Rogier ál het vuil op straat. Hij brandde Frank én diens familie compleet af en gooide belangrijke persoonlijke documenten naar buiten: waaronder bank- en creditcard afschriften die zouden bewijzen dat Frank eigenlijk platzak is.

Niet chique van Rogier, gaf hij later zelf ook weer (via de bladen) toe. Zeker niet toen ook bleek dat Frank helemaal niet wist dat hij afgeluisterd werd.

Genoeg reden om eens een stevig gesprek met elkaar te voeren dus. Maar de heren zijn nog steeds gescheiden van elkaar: Frank vertoeft in Frankrijk terwijl Rogier zijn woede in Den Haag uitblaast.

Benieuwd naar de hele geschiedenis? Die lees je – in chronologische volgorde – achter de volgende links:

‘Huwelijk Frank en Rogier in gevaar’

Woedende Rogier haalt Frank keihard onderuit

Déze schokkende video is oorzaak oorlog Frank en Rogier

Frank ontkent ‘drugsprobleem’ Rogier niet

Interview

Art Rooijakkers interviewde beide heren toen er nog geen vuiltje aan de lucht was. Althans, zo leek het. Nu hun huwelijk in gevaar is en de heren een wedstrijdje moddergooien hebben uitgespeeld geven zij duidelijkheid over de situatie.

Aan RTL Boulevard werd bevestigd dat Frank en Rogier een stap richting elkaar hebben gezet en er samen uit proberen te komen. Zij hebben hierbij de hulp van een relatietherapeut ingeschakeld. Via Zoom spreken de heren hun vete uit met een relatietherapeut. Frank vanuit Frankrijk, en Rogier vanuit Den Haag.

Ook was er een bijzondere gast aanwezig bij de online sessie: Art Rooijakkers. Het gesprek zal hij donderdagavond uitgebreid laten zien in ‘Rooijakkers over de vloer’.

De sessies hebben nog niet gezorgd voor een liefdevolle hereniging. De mannen hebben elkaar nog niet in de armen gesloten na het heen en weer gekat. Volgens Frank is er nog een hoop werk aan de winkel. ,,Er is nog wel een flink gesprek nodig om dit uiteindelijk weer goed te krijgen.”

LEES OOK:

Opnieuw foto gelekt van Rogier zonder pruik

Meer DenD