Komt Ron Boszhard terug in WIDM?

Door: DitjesenDatjes
03-06-2019

De kandidaten van Wie is de Mol zijn vorige week vertrokken naar een onbekende bestemming. Daar moeten negen kandidaten en één mol opdrachten doen, geld verdienen maar vooral uitzoeken wie de saboteur is. Maar op dit moment zijn molloten nog druk bezig uit te vinden welke BN’ers er vorige week in dat vliegtuig zaten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ron

Een naam die veel genoemd wordt is Ron Boszhard. De presentator van Zappsport deed twee jaar geleden mee aan het programma, en voor hem kwam een droom uit. Helaas eindigde die droom snel, want hij moest al in de eerste aflevering naar huis, nog zonder dat hij zijn medekandidaten had gezien.

In de tweede aflevering kreeg hij de kans terug te keren. Zijn medekandidaten weigerden echter Ron een tweede kans te geven, en hij moest daardoor alsnog naar huis.
Toen de redactie van WIDM via sociale media vroeg welke oud-kandidaat nog een keer terug zou moeten keren, antwoordde de meerderheid van de mensen Ron Boszhard.

Sociale media

Verder worden nog genoemd: Dione de Graaff, Leonie ter Braak, Kalvijn, Johan Goossens, Nathan Rutjes en Lucas van Meerendonk. De meesten van hen worden verdacht van deelname door hun afgenomen sociale media-gebruik. Het is natuurlijk nog even afwachten of de molloten gelijk hebben, want pas begin januari wordt de eerste aflevering uitgezonden.

Meer DenD