Komt Van der Vaart terug naar zijn thuisland?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman hebben samen een huis in Arnhem gekocht. Betekent dit dat de oud voetballer terugkeert naar zijn thuisland?

Het stel woont momenteel nog in Denemarken, waar Estavana op het hoogste niveau handbalt. De twee hebben al vaker laten weten dat ze ideeën hebben om naar Arnhem te verhuizen. Estavana is zelf opgegroeid in Arnhem en haar ouders wonen hier ook nog steeds. Dit is ook een van de redenen dat het stel naar Arnhem verhuist.

Carrière

Estavana is actief als handbalster voor de club Esbjerg. Zij is heel geliefd bij de handbalclub. Zij gaf eerder dit jaar dan ook aan nog geen plannen te hebben om de club te verlaten. „Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin en mijn gezin ook. De club voelt als een tweede thuis. Bovendien zie ik de ploeg groeien, ik hoop dat we kunnen meedoen om de Deense titel en ver kunnen komen in de Europacup”, aldus de 26-jarige Polman op de clubsite.

Rafael tekende in augustus vorig jaar een één-jarig contract bij de voetbalclub van Esbjerg.

Dochtertje

In 2017 kreeg het stel hun eerste kindje samen, een dochter genaamd Jesslynn. Rafael had uit zijn eerdere relatie met Sylvie Meis al een zoontje gekregen. Het was voor Estavana een grote wens om op jonge leeftijd al moeder te worden. Maar ze wist niet zeker of ze dit ook werkelijkheid kon maken door haar topsport-carrière. Uiteindelijk is het haar wel gelukt: ze beviel op 24-jarige leeftijd van Jesslynn.

De zoon van Rafael vond het ook prachtig om een klein zusje erbij te krijgen. Hij was namelijk enigst kind in huize Van der Vaart.

Tags

ARNHEMESTAVANA POLMANHUIS GEKOCHTRAFAEL VAN DER VAARTSPORTVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck