Koningin Máxima aanwezig bij ‘Kerst Muziekgala 2021’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Onder het toeziend oog van koningin Máxima mogen kinderen optreden met verschillende bekende artiesten…

Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting ‘Méér Muziek in de Klas’. Dat betreft een stichting die als doel heeft meer structureel muziekonderwijs te realiseren voor basisschoolkinderen in Nederland. Met het ‘Kerst Muziekgala 2021’ wil de AVROTROS de muziekbeleving onder kinderen stimuleren en het aanzetten tot hen maken van muziek.

Koningin Máxima

In dat kader is Hare Koninklijke Hoogheid koningin Máxima aanstaande woensdag aanwezig bij het ‘Kerst Muziekgala 2021’. Dan treden bekende muzikanten op samen met kinderen die zelf ook muziek beoefenen. Zo zingt Trijntje Oosterhuis samen met de twaalfjarige Sebastian het nummer ‘Feliz Navidad’ en staat Jamai Loman samen met de achtjarige pianospelende Thomas op het podium met het nummer Merry Xmas Everybody. Buddy Vedder en Romy Monteiro gaan het evenement presenteren.

Jubileum

Het ‘Kerst Muziekgala’ werd in 2016 voor het eerst georganiseerd. Vorig jaar werd het vijfjarig bestaan van het gala gevierd met een speciale uitzending. Er werd teruggekeken op hoogtepunten, ook had Buddy Vedder een kort gesprek met koningin Máxima.

Tags

AVROTROSBUDDY VEDDERJAMAI LOMANKONINGIN MAXIMAMEER MUZIEK IN DE KLASMUZIEKROMY MONTEIROTRIJNTJE OOSTERHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck