‘Lady Gaga is reden van breuk Bradley Cooper’

Door: Tanja Brouwer
07-06-2019

Het kan bijna geen toeval zijn: Lady Gaga maakte een aantal dagen geleden bekend dat de verloving met Christian Carino is verbroken, en vandaag is bekend geworden dat Bradley Cooper definitief weer single is. Al een tijdje gaat het gerucht dat de vonk tussen Lady Gaga en Bradley Cooper oversloeg op de set van ‘A Star is Born’. Zullen ze voor elkaar hebben gekozen?

Intiem

Het zal een pijnlijk gezicht zijn geweest voor de toenmalige partners van de twee sterren. Tijdens de Oscar-uitreiking afgelopen februari zongen de acteur en zangeres het nummer ‘Shallow’ uit de immens populaire film. Ze keken elkaar indringend aan, gingen wel heel dicht naast elkaar zitten achter de piano en konden niet van elkaar afblijven. Volgens velen zorgde dat optreden bij Irina Shayk, die op de eerste rij zat, ervoor dat zij inzag dat haar vriend op iemand anders viel.

Bradley heeft met Irina een dochtertje van twee jaar oud. Naar verluidt zou Irina het kind hebben meegenomen, maar proberen de twee de omgangsregeling zo goed mogelijk te regelen.

Het is nog even afwachten of het toeval is dat zowel Lady Gaga als Bradley Cooper hebben gebroken met hun partner, of dat ze ervoor hebben gekozen samen verder te gaan.

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen