Lampard terughoudend over baan bij Chelsea

DERBY – Frank Lampard wordt genoemd als mogelijke opvolger van Maurizio Sarri als coach van Chelsea. De Italiaanse trainer ligt zwaar onder vuur na de vernederende nederlaag van Chelsea tegen Manchester City afgelopen zondag (0-6) en vliegt er volgens de bookmakers binnenkort uit. Clubicoon Lampard, die in zijn jaren voor Chelsea 211 doelpunten maakte, is terughoudend.

”Chelsea is een club die ik hoog heb zitten, maar Sarri respecteer ik ook zeer en mij zul je niet zien lachen om de situatie. Zo’n zware nederlaag komt natuurlijk hard aan”, aldus Lampard, die trainer is van Derby County, een club die uitkomt in de Championship. ”Ik ben niet bezig met Chelsea, mijn werk ligt bij Derby County. Al mijn aandacht is bij de komende wedstrijd tegen Ipswich Town. Chelsea is en blijft een topteam met veerkracht, die club komt er wel overheen en vast en zeker sterker terug.”

 

BUZZS