Love rules

Door: DitjesDatjes
08-09-2016

Liefde overwint alles, zelfs grote leeftijdsverschillen. En wat extra rimpeltjes…


John Ewbank (47) & Kelly Weekers (26)
Hollandse Hoogte

 

John Ewbank (47) & Kelly Weekers (26)

‘Superblij en dankbaar’, aldus zette John zijn foto op Instagram kracht bij. Het was zijn manier de buitenwereld te laten weten dat hij vriendin Kelly zwanger had gemaakt. Ewbank, die in 2004 dochter Day kreeg bij Vivian Reijs, wil graag weten wat het wordt, maar benadrukt: een bruiloft zit er voorlopig niet in. De liedjesschrijver had er al een heel liefdesleven op zitten toen de ex-Miss Holland werd geboren. John erkent ook dat hij het ‘best griezelig vond door het leeftijdsverschil, maar zij verraste mij op zoveel vlakken dat ik verliefd werd’. Hij was aan het daten met vrouwen onder de 30, zegt de miljonair, maar niet uit op een relatie. ‘Maar toen kwam Kelly’. John wil nog graag kwijt dat de twee een ‘gelijkwaardige relatie’ hebben. ‘Natuurlijk dacht ik dat zij mij over een paar jaar aan de kant zou kunnen zetten omdat ik te oud ben’. Maar ‘het geluk van nu’ zegt de songwriter absoluut niet te willen missen.

 

Little miracle on it’s way ???? Superblij en dankbaar ???????????? ????

Een foto die is geplaatst door John Ewbank (@johnewbanknl) op


Anouk (41) en Dominique Schemmekes (24)
Hollandse Hoogte

 

Anouk (41) en Dominique Schemmekes (24)

Anouk kan erom lachen als ze ‘men eater’ wordt genoemd. Dat ze op mooie, atletisch gebouwde en exotisch getinte mannen valt, zie je terug in haar kinderen. Met rapper Remon Stotijn kreeg ze Benjahmin, Elijah en Phoenix, met rapper Unorthadox Jesiah, met basketballer Seraino Dagliesh zoon Sion en eind juni beviel ze van dochter Jelizah. Vader is haar toyboy Dominique Schemmekes, voor wie ze ook een liedje schreef. De zangeres ontmoette de sportieve Dominique op het Instagram-account van haar zonen, waar hij een ‘comment’ had geschreven. ‘Wat een knappe kerel’, moet Anouk hebben gedacht, waarna ze haar zonen vroeg wie die man was. ‘Onze basketbal-coach’, lachten ze.


Heleen van Royen (51) en Bart Meeldijk (30)
Hollandse Hoogte

 

Heleen van Royen (51) en Bart Meeldijk (30)

In mei 2013 kwam auteur Heleen uit de kast als cougar: een rijpere vrouw met een jonge hunk. Bart Meeldijk leerde ze kennen via Twitter. Ze stuurde hem een tweet met de vraag of ze bij een presentatie van haar boek Hartsvriendin muziek mocht gebruiken van de band Rigby, waarvan Bart drummer is. Er kwamen positieve maar ook negatieve reacties op hun relatie. Bart: ‘Ook vrienden en familie reageerden wisselend’. Maar ondertussen zijn de twee nog steeds samen en heeft de drummer al gegourmet met ex Ton van Royen. ‘Heleen is geen standaard 51-jarige’, aldus Meeldijk. De schrijfster heeft op het gebied van seks nieuwe deuren voor de drummer geopend, zo bekent hij. ‘Ze is losgeslagen, wild. Maar tegelijkertijd lief.’


Dré Hazes (22) en Monique Noël (38)
Hollandse Hoogte

 

Dré Hazes (22) en Monique Noël (38)

Monique is de nachtmerrie van Rachel Hazes, die haar kinderen en erfenis als een pitbull bewaakt. Sinds Dré verkering met haar heeft, is het contact met moeder en zus verbroken. Dré en Monique zijn sinds eind 2014 samen en steken hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken. Hun Instagram-accounts staan vol liefdesbetuigingen. Ontmoet via Facebook hokken ze nu samen in Vinkenveen. Monique over hun leeftijdsverschil: ‘Eén van de weinige verschillen die er tussen ons is, is de leeftijd. Maar in de liefde telt dat niet, want zielen kennen geen leeftijd…’


Victor Reinier (53) & Aimée Kiene (28)
Hollandse Hoogte

 

Victor Reinier (53) & Aimée Kiene (28)

Dat de politieserie Flikken Maastricht Victor niet alleen veel vrouwelijke aandacht maar ook wat fijne euro’s oplevert, bleek toen hij recentelijk voor een half miljoen een vijfkamerappartement in Amsterdam-Zuid kocht. De acteur wilde een goed nest voor zijn vriendin, de eindtwintiger Aimée, en hun dochter Robin (2). Overigens bezit de acteur ook nog een grachtenpand aan de hoofdstedelijke Prinsengracht, dat hij verhuurt, en een appartement aan de Johannes Verhulststraat. Zorgen om geld en onderdak hoeven hij en de journaliste van de Volkskrant zich niet te maken.


Harry Mens (69) & Diana (38)
Edwin Smulders

 

Harry Mens (69) & Diana (38)

Het verhaal is bekend: Harry Mens bleek niet alleen een gezin te hebben met ex-vrouw Suze (dochters Suze en Marloes). In 2003 kwam uit dat hij ook twee dochters bij de Marokkaanse Noura had gekregen: Sarah en Nour. Het verzwegen dubbelleven bleek nog een cliffhanger te hebben, want niet lang geleden kwam naar buiten dat Mens niet alleen van stenen schuiven houdt, maar ook van vrouwen schaken. En het lijkt erop dat hij uitsluitend dochters kan produceren. Zo’n 11 jaar geleden had de makelaar en tv-presentator een affaire met de Bulgaarse Diana, die in Den Haag werkte voor het Joegoslavië-tribunaal. Daaruit kwam dochter Victoria (10) voort, maar moeder en baby keerden terug naar Bulgarije. Nu zijn Harry, Diana en hun dochter weer verenigd. En de 30 jaar leeftijdsverschil lijkt geen van drieën te deren.


Tekst: Fred IJzerman

Meer DenD