Luizenmoeder-actrice twee keer weduwe

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rian Gerritsen brak afgelopen jaar bij het grote publiek door met haar rol in De Luizenmoeder. Haar karakter ‘moeder Kim’ laat menig kijker lachen, maar zelf kan Rian dat maar moeilijk.

Veranderd

Ze is pas 46 jaar oud, maar is al twee keer weduwe geworden. ,,Met mijn eerste vriend was ik zeven jaar samen toen hij overleed”, vertelt Rian aan Story. ,,Toen ik daarna weer verliefd werd, overleed die man na vier jaar samenzijn. En dat allemaal vóór mijn dertigste. Dat hakte er behoorlijk in. Dat verandert je als mens, hoe je in het leven staat. Sindsdien rommel ik voor mijn gevoel ook maar wat aan. Omdat ik toch niet weet wat er gaat gebeuren. Het kan zo afgelopen zijn….”

Bindingsangst

Sinds de vreselijke gebeurtenissen heeft Rian last van bindingsangst. Die angst uit zich in het feit dat Rian niet samenwoont met haar nieuwe vriend, met wie ze al zeventien jaar samen is en een dochter mee heeft. ,,Dat komt puur uit angst voort om ook hem te verliezen. Ook toen onze dochter Keesje geboren werd wilde ik niet samenwonen. Tegelijkertijd besef ik me dat er ook een moment moet komen dat ik die knop omzet. Ik ben nu zeventien jaar samen met mijn lieve man. Langer dan ik met de andere twee mannen samen ben geweest. Aan die onzekerheid moet nu een einde komen. Ik merk ook steeds meer dat het me leuk lijkt om te gaan trouwen en als gezin in één huis te wonen. Om echt onze liefde te bezegelen!”

Tags

DE LUIZENMOEDERDOCHTEROVERLEDENPARTNERRIAN GERRITSENVRIENDWEDUWE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck