Madeleen: ‘Einde BZV is teleurstelling’

Door: Tanja Brouwer
31-03-2020

Toen Madeleen vorig jaar een brief naar boer Bastiaan schreef hoopte ze natuurlijk dat hij de ware zou zijn. Misschien dacht ze dat ook wel stiekem. Maar enkele maanden later is van die droom niets meer over. In een filmpje op de website van Boer zoekt Vrouw doet zij haar verhaal.

Tekst gaat verder onder advertentie

‘Heel erg balen’

,,Het is echt heel raar dat dit nu allemaal voorbij is en dat het allemaal gebeurd is”, zegt ze in de video. ,,En dat je weer in de werkelijke wereld staat.” Voor een paar maanden ging haar aandacht namelijk vooral naar de Zeeuwse akkerbouwer Bastiaan. Eerst een brief schrijven, daarna naar de speeddates, vervolgens op een groepsdate en uiteindelijk nachtjes logeren op de boerderij. ,,Toen de logeerweek begon dacht ik echt: ‘dit zou hem wel eens kunnen zijn’. Het is wel echt heel erg balen dat het dan anders blijkt te zijn op de boerderij. Je kijkt er heel erg naar uit en dan is het wel een teleurstelling.”

Al na één nacht had Madeleen door dat zij en Bastiaan misschien geen match waren. De akkerbouwer praatte veel, maar vroeg eigenlijk helemaal niets aan Madeleen. Zelfs een gesprek over haar nieuwe werk duurde niet langer dan een paar minuten. ,,Ik miste een beetje dat sociale bij hem. Hij vindt het heel leuk om iets over zichzelf te vertellen, maar hij vroeg niet zoveel aan ons.”

Gelukkig kijkt Madeleen wel positief terug op haar deelname. ,,Het is jammer dan het hem niet geworden is. Ik denk dat we uiteindelijk niet voor elkaar bestemd waren.” 

Meer DenD