Madeleen vindt liefde na BZV-exit

Madeleen Buth
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Niet iedereen vindt de liefde in Boer zoekt Vrouw. Zo zijn boer Geert, boer Geert Jan en boerin Annemiek nog steeds alleen. Boer Bastiaan daarentegen is nog steeds dol op ‘zijn’ Milou, maar ook de andere briefschrijfster van Bastiaan is succesvol in de liefde. Elise maakte weken geleden al bekend een vriend te hebben, maar ook Madeleen is verliefd! 

‘Geheim daten’

Op 29 april was in Boer zoekt Vrouw te zien dat de Zeeuwse boer Bastiaan Madeleen als eerste van zijn drie logeervrouwen naar huis stuurde. Een teleurstelling voor Madeleen, maar ze zat niet lang bij de pakken neer.

Tijdens de uitzendingen van Boer zoekt Vrouw was ze namelijk al hartstikke verliefd op een andere man! ,,In de tussentijd heb ik iemand anders ontmoet”, zegt de tegen de krant Wereld Regio. ,,Wij zijn al een half jaar lang in het geheim aan het afspreken en het ging heel vaak bijna fout. Dan kwam mijn vriend langs en stond zijn auto voor de deur en dacht heel Noordwelle dat het Bastiaan was.” Uiteindelijk moesten Madeleen en haar vriend, die overigens geen boer is, allemaal dingen verzinnen om hun relatie geheim te houden.

Militair

De vriend van Madeleen is dus geen boer, maar militair! Madeleen vindt dat een enorm pluspunt, omdat ze zelf bij de marine zit en vaak lang van huis is. Haar nieuwe vriend begrijpt dat als geen ander.
Ondanks dat boer Bastiaan in het echt een beetje tegenviel volgens Madeleen, omdat hij weinig interesse toonde in haar, kijkt ze positief terug op het BZV-avontuur. ,,Al met al was het een superleuke ervaring.” 

Tags

BOER BASTIAANBZVKROLIEFDEMADELEENMILITAIRYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck