Marc van der Linden reageert op ziekenhuisopname

Marc V
Door: Lies Jansen
28-07-2020

Royaltyverslaggever Marc van der Linden zorgde voor behoorlijk wat onrust bij de trouwe RTL-Boulevard kijkers. Begin deze maand publiceerde hij, na enkele dagen afwezigheid bij RTL, de locatie van een ziekenhuis. Nu reageert Marc zelf op zijn afwezigheid en ziekenhuisopname.

Dank

 ,,Dank voor de ontelbare hartverwarmende berichten nav het feit dat ik in het VU was opgenomen. Dank ook aan de zorg die ik daar kreeg en die ervoor gezorgd heeft dat ik er überhaupt nog ben”, begint Marc op zijn Instagram. 

Herstel

Hoewel Marc zich weer de oude voelt, moet hij nog zeker een tijd herstellen. ,,In mijn hoofd ben ik helemaal de oude, maar lichamelijk moet ik nog wat herstellen. Wat ik had? Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan. En eigenlijk vind ik het ook gewoon privé-info”, aldus Marc.

Meer DenD