Marco Borsato gespot op tribune AZ Alkmaar: ‘Wat doet hij daar?’

Door: Charlotte Wijnen
19-08-2022

Marco Borsato kwam gisteren plotseling vol in beeld op RTL 7, waar de voetbalwedstrijd van AZ Alkmaar tegen de Portugese club Gil Vicente live werd uitgezonden. Op social media ontstond er direct een grote discussie over wat de zanger op de tribune deed.

Marco heeft zich voor lange tijd verstopt in zijn woning in Alkmaar, maar nu besluit hij er steeds meer op uit te trekken. Omdat zijn club gisteren moest voetballen besloot de zanger samen met zoon Luca naar de wedstrijd te gaan, niet wetende dat hij vol in beeld zou komen.

Sinds wanneer laat AZ mensen als Marco toe?’

,,We zien hem niet meer zo heel vaak, er is nogal wat gebeurd: Marco Borsato, een AZ-fan. Dat is bekend. Vandaag dus één van de toeschouwers”, sprak de voetbalcommentator terwijl Marco in beeld kwam.

Het regende meteen negatieve reacties op social media. ,,Ja joh, laat Marco Borsato even zien RTL”, twittert een kijker. En een ander: ,,Sinds wanneer laat AZ mensen zoals Marco Borsato toe?”

Nog niet veroordeeld

Maar omdat Marco nog niet veroordeeld is begrijpen anderen niet wat het probleem is. ,,Marco Borsato heeft, ondanks The Voice Kids affaire, nog altijd zijn rechten om ‘gewoon’ met zijn zoon naar het stadion van AZ te gaan”, twittert iemand.

Meer DenD