Marian onthult: ,,Ik vond het moeilijk om de beelden te zien”

Boer Jaap en Marian zijn niet meer samen. Dat was gisteravond te zien in de reünie-aflevering van Boer zoekt Vrouw. Dat ze uit elkaar zijn kwam als een grote verrassing, want tijdens hun citytrip in Noorwegen leken ze het heel gezellig te hebben, en hadden ze zelfs matchende Noorse truien gekocht.

Emoties

Een paar weken later liep hun relatie toch stuk, en dat terwijl ze zo verliefd leken. De boer twijfelde of hij de verkeerde keuze had gemaakt, en dus niet voor Marian, maar voor Petra had moeten kiezen. Marian vertelt op de website van het populaire programma dat ze het nog steeds erg jammer vindt dat de liefde niet blijvend was: ,,Ik vind Jaap nog steeds een leuke man, dus ik vond het soms best moeilijk om de beelden te zien omdat de emoties dan weer boven komen. Maar over het algemeen vond ik het heel mooi. Ik beleefde de goede momenten met Jaap opnieuw.”

De reden waarom ze uit elkaar zijn gegaan, heeft Jaap niet duidelijk verteld. Ook Marian houdt het oppervlakkig: ,,Jaap en ik hebben een mooie tijd gehad en veel beleefd en genoten. In de realiteit blijken we toch geen match te hebben en bleef er niet genoeg over voor een leven lang oud worden samen.”

Petra

Uit haar reactie blijkt wel dat de twee niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan, want Marian hoopt dat Jaap toch nog een leuke vrouw tegenkomt met wie hij een langdurige relatie krijgt. Marian zelf zegt, ondanks dat dit al de tweede keer is dat ze een brief schreef naar een boer van BZV, niet opzoek te zijn naar een man: ,,Ik ben niet per se op zoek, maar als er een leuke man op mijn pad komt, zeg ik natuurlijk geen nee!”

Jaap heeft nadat het uitging met Marian Petra gebeld. Hoewel Jaap haar eerst had afgewezen, zijn ze nog een aantal keer op date geweest. Helaas bleek ook Petra niet de ware liefde te zijn.