Marnix geeft toe: ‘Ik vind Yvon heel knap’

Door: Tanja Brouwer
22-11-2018

Erg complimenteus, lief of attent is boer Marnix uit Boer zoekt Vrouw niet. Janneke, zijn uitgekozen vrouw, moet niet verwachten dat ze door Marnix in de watten wordt gelegd, of dat hij zwoel naar haar kijkt. Toch lijkt het erop dat Marnix wel zijn droomvrouw heeft ontmoet…maar het is niet Janneke.

Het Klokhuis

In een van de eerste afleveringen werd er al gespeculeerd dat Marnix stiekem verliefd zou zijn op Yvon Jaspers. Hij keek haar diep in de ogen, en hield zelfs het gesprek met haar aan de gang. En dat terwijl hij de ene botte opmerking na de andere maakte tegen de briefschrijfsters.

Nu blijft het niet alleen bij speculaties, want Marnix geeft toe dat hij Yvon Jaspers aantrekkelijk vindt. Op de website van het populaire programma staat een interview met de boer, waarin hij het volgende zegt: ,,Ik vind Yvon Jaspers knap. Dat is echt serieus. Ik heb oprecht geen uitzending van Het Klokhuis gemist toen zij dat presenteerde.”

Reacties

Deze openbaring komt niet als een verrassing voor de kijkers. Op Twitter gingen zij eerder al los over de blozende Marnix.

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen