Marnix showt zachte kant door lieve uitspraak

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel boer Marnix door veel kijkers van Boer zoekt Vrouw als ‘botte boer’ wordt gezien, weet hij zelf dat hij ook een zachte kant heeft. Het duurt alleen even voordat deze te zien is.

Koude voetjes

,,Ik wil natuurlijk koeien en paarden verkopen. Als je daar je zachte kant laat zien, lopen ze zo over je heen. Maar ik heb echt wel een zachte kant”, zegt hij op de website van het populaire programma. Dat bewijst Marnix vervolgens door te zeggen wat hij het meest mist nu hij single is: ,,Wat ik het meeste mis als ik geen relatie heb, zijn die twee koude voetjes die ’s nachts tegen je aan komen liggen om opgewarmd te worden.”

Toch moet Janneke, de uitgekozen briefschrijfster, niet zoveel romantiek verwachten. ,,Ik hou er niet van om iets er dik bovenop te leggen. Doe maar normaal dan doe je gek genoeg”, zegt Marnix. ,,Ik heb een klein hartje en wil het graag een vrouw naar de zin maken op mijn manier. Verwacht niet dat ik elke week met een bos bloemen thuiskom. Elke dag een kop koffie vind ik veel meer zeggen dan één keer per jaar een ring.”

Bloemen

Dat Marnix bijna nooit bloemen geeft, heeft hij tijdens het programma duidelijk gemaakt. Tijdens de dagdates had hij voor elke vrouw een bosje mee, maar zei meteen bij het geven ,,Je krijgt nu één keer bloemen, en daarna niet meer”. Hij meent het serieus, want toen hij langskwam bij Janneke en zijn nieuwe schoonouders ontmoette, had hij geen bloemen maar een worst voor haar meegenomen.

Het is te hopen dat Janneke inziet dat Marnix inderdaad alles goed bedoelt, en een zachte kant heeft.

Tags

BLOEMENBOER ZOEKT VROUWBOTJANNEKELIEFMARNIX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck