‘Marnix vindt toch nog vuurwerk, vlinders en verliefdheid’

Door: Tanja Brouwer
29-11-2018

Het ziet ernaar uit dat boer Marnix tóch nog de drie V’s heeft ervaren. Hij zit namelijk stralend en glunderend tijdens de reünie te praten met Yvon Jaspers. Voelt hij eindelijk vuurwerk, vlinders en verliefdheid?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Citytrip

In het voorstukje voor komende week is te zien dat boer Marnix met Yvon aan het praten is. Ze zitten schuin tegenover elkaar, en naast Marnix staat nog een stoel. ,,Er staat een lege stoel”, merkt Yvon op. ,,Er is dus wel degelijk iets gebeurd na de citytrip.” Marnix lacht, bloost en straalt. ,,Ja, er is wel wat gebeurd ja”, antwoordt Marnix.

Bertine

Helaas houdt het fragment op dat moment op, dus we weten niet op wie Marnix verliefd is geworden. Is het toch Janneke, de uitgekozen briefschrijfster, met wie het toch niet zo gezellig bleek? Of is het Bertine. Zij was hopeloos verliefd op Marnix en verlangde duidelijk naar een sterke arm om zich heen. Helaas werd zij op het laatste moment weggestuurd.

Misschien heeft Marnix buiten het programma om eindelijk een leuke vriendin gevonden. Veel kijkers vonden Marnix een ‘botte boer’, en vreselijk narcistisch overkomen. Gelukkig is er dan toch een vrouw die gevallen is voor Marnix.

De laatste aflevering van het seizoen! 😢

Verwacht Marnix nog iemand op de reünie??? 😱

Geplaatst door Boer zoekt Vrouw op Donderdag 29 november 2018

 

Meer DenD